Chili sin carne
Annosmäärä
Ohje
- 0.015 kg rypsiöljy
- 0.01 kg paprikajauhe
- 0.25 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 3 kg suikalejuures (porkkana, selleri, purjo, palsternakka), pakaste
- 5.5 kg vesi
- 0.715 kg tomaattinen kastikeaines
- 1 kg ruskea papu, keitetty
- 1 kg valkoinen papu, keitetty
- 0.025 kg suola
- 0.005 kg mustapippuri, rouhe
- 0.02 kg chilimausteseos, suolaton
- 0.01 kg juustokumina
- 0.005 kg korianteri, jauhe
- 0.005 kg oregano, kuivattu
Kuumenna öljy ja lisää siihen paprikajauhe, sipuli ja juuressuikaleet.
Lisää vesi ja kastikeaines ja anna hautua kypsäksi.
Lisää pavut kastikkeeseen.
Mausta kastike.
Vinkki: Kastiketta voi tarjota esimerkiksi runsaskuituisen riisi-ruisseoksen kanssa.
Luokka:
Höystöt ja curryt, Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Palkokasvit, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet