Kasviswokki
- 0.04 kg rypsiöljy
- 0.01 kg curryjauhe
- 0.14 kg tomaattipyree
- 0.15 kg soijakastike
- 0.14 kg sokeri
- 0.1 kg omenaviinietikka
- 0.06 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.01 kg sambal oelek
- 1.5 kg vesi
- 0.05 kg ohratärkkelys
- 0.2 kg vesi
- 2 kg porkkana, suikale, tuore
- 0.8 kg punasipuli, viipale, tuore
- 2 kg paprika, punainen, suikale, tuore
- 3.2 kg kiinankaali, suikale, tuore
- 3.2 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
- 0.08 kg persilja, silputtu, tuore
Valmista kastike. Freesaa öljyssä curry ja tomaattipyre.
Lisää soija, sokeri, etikka, kasvisliemijauhe, sambal oelek ja vesi. Keitä hiljalleen 15 min.
Yhdistä vesi ja ohratärkkelys. Suurusta mausteliemi. Jatka kypsentämistä n. 10 min.
Freesaa kuumassa öljyssä porkkana ja punasipuli n. 5 min. Jätä rapeiksi.
Lisää paprika, kiinankaali ja kesäkurpitsa. Kypsennä kasviksia n. 20 min.
Siirrä kasvikset GN-vuokaan.
Kaada kuumaa maustekastiketta päälle n. 0,5 l / vuoka.
Ripottele persiljasilppua kasvisten päälle.
Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.
Vinkki: Kasviswokille suositellaan erävalmistusta.
Luokka:
Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät