Etikkapunajuuret

Etikkapunajuuret

Etikkapunajuuret

Luokka: 
Säilöntäohjeet, Vegetaariset ohjeet, Juurekset

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

Marinadiin

Vaikeusaste

Etikkapunajuuret ohje

    • Keitä pestyt punajuuret miedosti suolatussa vedessä kypsiksi. Jotta punajuuren hieno väri ei liukenisi keitinveteen poista kanta, juuri ja kuori punajuuresta vasta keittämisen jälkeen.
    • Kuori ja ladopunajuuret puhtaisiin tölkkeihin kokonaisina tai viipaleina.
    • Keitä vettä, sokeria ja mausteita viitisen minuuttia. Lisää etikka ja kiehauta vielä. Kaada kuuma liemi siivilän läpi punajuurien päälle. Anna jäähtyä ja vie kylmään.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös