Tuorejuustovanukas ja vadelmia

Tuorejuustovanukas ja vadelmia

Tuorejuustovanukas ja vadelmia

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 2 liivatelehteä
  • 0.5 dl vadelmamehua tai vadelmalikööriä
  • 200 g vaniljalla maustettua tuorejuustoa
  • 1 dl tomusokeria
  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g vadelmia
Vaikeusaste

Tuorejuustovanukas ja vadelmia ohje

    • Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Liuota ne pieneen tilkkaan kiehuvan kuumaa mehua tai likööriä. Jäähdytä, mutta älä anna hyytyä.
    • Vatkaa tomusokeri ja tuorejuusto sileäksi ja kuohkeaksi.
    • Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kermavaahto ja liivateseos tuorejuustoseokseen.
    • Annostele jälkiruokamaljoihin. Levitä kerros vadelmia vanukkaan päälle. Anna kylmetä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoamista.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry