Sharonvaahto

Sharonvaahto

Sharonvaahto

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 4 sharonhedelmää
  • 2 vispikermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 0.5 sitruunan mehu
  • 2 liivatelehteä
Vaikeusaste

Sharonvaahto ohje

    • Pane liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
    • Leikkaa kypsät sharonhedelmät paloiksi ja soseuta sauvasekoittimella.
    • Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
    • Yhdistä sharonsoseeseen kermavaahto käännellen.
    • Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota kiehuvaan sitruunamehuun. Lisää liivatelehti-mehuseos vaahtoon varovasti sekoittaen.
    • Anna vaahdon jäähtyä kylmässä vähintään 3 tuntia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry