Porkkanalaatikko

Porkkanalaatikko

Porkkanalaatikko

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Juurekset

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Porkkanalaatikko ohje

    • Lisää riisit kiehuvaan veteen. Keitä kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää maito ja hauduta puuroa kannen alla noin 30 minuuttia välillä hämmentäen.
    • Lisää puuroon keitetyt, hienoksi raastetut porkkanat, munat, siirappi, suola, valkopippuri ja muskotti.
    • Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Tasoita pinta tai tee kuvioita esim. lusikalla ja ripottele sille korppujauhetta ja halutessasi margariininokareita.
    • Kypsennä laatikkoa 175-200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös