Naurislaatikko

Naurislaatikko

Naurislaatikko

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Uuni- ja grilliruoat, Juurekset

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Naurislaatikko ohje

    • Kuori ja paloittele nauriit. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta keitinliemi talteen ja soseuta nauriit.
    • Sekoita mannasuurimot ja maito ja anna suurimoiden turvota noin viiden minuutin ajan. Yhdistä seos naurissoseeseen. Lisää munat, siirappi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi ja lisää tarvittaessa notkeudeksi hieman nauriiden keitinlientä.
    • Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja painele pintaan kuvioita lusikan pesällä. Ripottele pinnalle korppujauhoja.
    • Paista 150-asteisessa uunissa reilu puolitoista tuntia.
  1. Vinkki: Voit valmistaa samalla ohjeella porkkanalaatikon ilman riisiä.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös