Mansikkajogurttijäädyke

Mansikkajogurttijäädyke

Mansikkajogurttijäädyke

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Jälkiruoat, makeiset, Marjat

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Mansikkajogurttijäädyke ohje

    • Viipaloi puolet mansikoista ja levitä viipaleet annosvuoan tai lasien pohjalle.
    • Pakasta mansikat pienen vesimäärän (noin 1 rkl/lasi) kanssa vuoassa tai laseissa.
    • Soseuta loput mansikat jäädykeseosta varten. Mausta mansikkasose sokerilla. Lisää mansikkasoseeseen vaahdoksi vatkattu kerma ja jogurtti. Lusikoi seos jäädytettyjen mansikoiden päälle.
    • Pakasta. Anna jäädykkeen pehmetä hetken aikaa huoneenlämmössä ennen kumoamista. Kumoa ja koristele yrteillä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös