Letut ja granaattiomenasiirappia

Letut ja granaattiomenasiirappia

Letut ja granaattiomenasiirappia

Ainekset

4 henkilölle

1

Kastike

  • 1 granaattiomena
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 2 tl limetti- tai sitruunamehua

Taikina

  • 5 dl maitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 rkl öljyä
Vaikeusaste

Letut ja granaattiomenasiirappia ohje

    • Tee ensin siirappi: Halkaise granaattiomena ja ota siemenet ja mehu talteen. Keitä sokeria ja vettä noin 5 minuuttia, kunnes seos alkaa olla siirappimaista. Lisää joukkoon granaattiomenan siemenet ja mehu sekä sitrusmehu. Jäähdytä.
    • Lettutaikinaa varten vatkaa ensin puolet maidosta ja muut aineet sekaisin.
    • Lisää loput maidosta ja anna turvota hetki. Paista pannulla ohuita lettuja ja tarjoa granaattiomenasiirapin kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry