Lehtisellerigratiini

Lehtisellerigratiini

Lehtisellerigratiini

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 500 g lehtisellerin varsia
  • 3 dl ohuehkoa valkokastiketta
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 50 g raastettua emmentaljuustoa
  • 1 rkl korppujauhoja
Vaikeusaste

Lehtisellerigratiini ohje

    • Leikkaa lehtisellerin varret noin viiden sentin paloiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Valuta hyvin.
    • Siirrä lehtisellerit voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kuuma, maustettu valkokastike.
    • Ripottele päälle juustoraaste-korppujauhoseos ja kypsennä 12 - 15 minuuttia 200-asteisessa uunissa.
    • Kuorruta ruoka lopuksi grillivastusten alla kauniin ruskeaksi.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry