Kasviskaalikääryleet

Kasviskaalikääryleet

Kasviskaalikääryleet

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Uuni- ja grilliruoat, Juurekset, Kaalit, Sienet

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kasviskaalikääryleet ohje

    • Koverra kaalista kanta pois. Nosta kaali kattilaan kiehuvaan veteen. Anna hautua, kunnes lehdet irtoavat helposti.
    • Anna pakastejuuresten sulaa ja hienonna ne sauvasekoittimella tai veitsellä.
    • Viipaloi herkkusienet. Hauduta herkkusienistä pannulla nestettä pois.
    • Lisää joukkoon hienonnetut keittojuurekset ja hienonnettu valkosipuli. Hauduta 5 - 10 minuuttia. Lisää tarvittaessa öljyä. Mausta täyte oreganolla ja suolalla. Lisää jäähtyneeseen massaan raejuusto ja juustoraaste.
    • Jaa täyte kaalinlehdille. Kääri lehdet kääryleiksi ja aseta kääryleet tiiviisti uunivuokaan. Kaada päälle vesi, johon on sekoitettu siirappi.
    • Valele kääryleitä liemellä muutaman kerran kypsennyksen aikana. Anna hautua uunissa 175 asteessa 2 tunnin ajan.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös