Kuorrutetut naurisviipaleet

Kuorrutetut naurisviipaleet

Kuorrutetut naurisviipaleet

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Juurekset

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kuorrutetut naurisviipaleet ohje

    • Kuori nauriit ja leikkaa ne 1 - 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet uunipannulle leivinpaperin päälle.
    • Voitele naurisviipaleiden pinta kevyesti öljyllä. Ripottele päälle hivenen suolaa ja yrttisekoitusta sekä pellavan- tai seesaminsiemeniä. Kypsennä viipaleita 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Ripottele päälle juustoraastetta ja jatka kypsennystä uunin ylätasolla 10 - 15 minuuttia.
    • Naurisviipaleet maistuvat hyviltä myös kylminä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös