Kuorrutetut kesäkurpitsat

Kuorrutetut kesäkurpitsat

Kuorrutetut kesäkurpitsat

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Uuni- ja grilliruoat, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kuorrutetut kesäkurpitsat ohje

    • Keitä kesäkurpitsoita suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan. Halkaise kurpitsat ja kaavi lusikalla talteen osa sisuksesta.
    • Soseuta sauvasekoittimen avulla tai monitoimikoneella tai tehosekoittimella kesäkurpitsan sisuksesta, murustetusta leivästä, juustoista sekä mausteista kuorrute.
    • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele vaahto kuorrutteeseen.
    • Nostele seos kesäkurpitsojen leikkuupinnoille. Kypsennä 200 asteen lämmössä 20 - 30 minuutin ajan.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös