Välimeren vihanneskeitto

Välimeren vihanneskeitto

Välimeren vihanneskeitto

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 2 porkkanaa
  • 2 lehtisellerin vartta
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 5 tomaattia
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl tomaattisosetta
  • 7.5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 tlk kidneypapuja (à 400g)
  • tuoretta, hienonnettua basilikaa
Vaikeusaste

Välimeren vihanneskeitto ohje

    • Huuhtele kasvikset. Kuori ja paloittele porkkanat, paloittele lehtiselleri ja kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna sipulit. Lohko tomaatit.
    • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää tomaattisose, sipulit ja porkkana. Kuullota muutaman minuutin ajan sekoitellen.
    • Lisää lehtiselleri, kesäkurpitsa ja vesi. Keitä muutaman minuutin ajan.
    • Lisää tomaatit, kasvisliemikuutio ja pippuri. Hauduta 10 minuuttia.
    • Lisää lopuksi valutetut pavut. Kuuemnna ja mausta basilikalla.
  1. Vinkki: Voit tarjota keiton parmesaaniraasteen ja peston kanssa.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry