Suomalainen sipulisoppa

Suomalainen sipulisoppa

Suomalainen sipulisoppa

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 8 isoa sipulia
  • voita tai öljyä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1.5 l vettä
  • 1 laakerinlehteä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • valkopippuria
  • mustapippuria
  • suolaa

Tarjoiluun

  • paahdettuja hapanleipäkuutioita
Vaikeusaste

Suomalainen sipulisoppa ohje

    • Kuori sipulit, puolita ja leikkaa edelleen viipaleiksi. Hauduta sipuleita padassa voissa tai öljyssä silloin tällöin sekoittaen noin 20 minuuttia.
    • Lisää joukkoon vehnäjauhot sekoittaen sekä vesi, kasvisliemikuutio ja mausteet.
    • Keitä miedolla lämmöllä vähintään puoli tuntia. Tarkista keiton maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
    • Tarjoa keiton kanssa pieniä kuivalla pannulla paahdettuja hapanleipä-kuutioita.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry