Herukkaletut

Herukkaletut

Herukkaletut

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Jälkiruoat, makeiset, Marjat

Ainekset

4 henkilölle

1

Taikina

Täyte

Vaikeusaste

Herukkaletut ohje

    • Vatkaa munat ja maito sekaisin. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi sulatettu rasva. Sekoita taikinaa mahdollisimman vähän. Anna taikinan turvota hetki.
    • Soseuta herukat sauvasekoittimella ja sekoita joukkoon sokeri ja perunajauhot.
    • Paista letut lettupannulla miedolla lämmöllä seuraavasti: Laita lettupannun "koloon" ruokalusikallinen taikinaa sitten taikinan päälle 0,5 rkl herukkasosetta ja sen päälle vielä taikinaa niin, että sose peittyy.
    • Kun alapuoli on paistunut ja päällä olevakin taikina vähän hyytynyt, käännä lettu ja paista toinenkin puoli kauniin ruskeaksi.
    • Tarjoa letut sellaisenaan tai tarjoa niiden kanssa hunajaa, kinuskikastiketta tai rahkakermaa, joka on maustettu vaniljasokerilla, fariinisokerilla tai halvalla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös