Ruusukaali-pekoniherkku

Ruusukaali-pekoniherkku

Ruusukaali-pekoniherkku

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Kaalit, Liha, sisäelimet, makkarat

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Vaikeusaste

Ruusukaali-pekoniherkku ohje

    • Poista ruusukaaleista kannat ja tarvittaessa uloimpia lehtiä. Puolita kaikkein suurimmat. Kypsennä suolalla maustetussa vedessä 5 minuutin ajan. Valuta lävikössä.
    • Leikkaa pekonisiivut suikaleiksi, siirrä kylmälle paistinpannulle ja kuumenna, kunnes rasvaa irtoaa ja pekoni rapeutuu. Nosta valumaan talouspaperin päälle.
    • Siirrä ruusukaalit voideltuun uunivuokaan ja ripottele pekoni sekä pähkinärouhe kaalien joukkoon. Sekoita kahdella lusikalla nostellen.
    • Vatkaa kerman joukkoon sinappia ja rosmariinia. Kaada seos vuokaan kaalien ja pekonin päälle. Sekoita kevyesti käännellen.
    • Ripottele pinnalle vielä parmesaaniraastetta. Kuorruta 225 asteessa 15 minuuttia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös