Siirappiset uuniomenat

Siirappiset uuniomenat

Siirappiset uuniomenat

Luokka: 
Jälkiruoat, makeiset, Hedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Siirappiset uuniomenat ohje

    • Pese ja kuori omenat. Kotimaisia omenia ei tarvitse kuoria. Poista kota omenaporalla.
    • Voitele uunivuoka. Aseta omenat uunivuokaan reikä ylöspäin.
    • Valuta omenien pinnalle siirappia ja ripottele päälle kanelia. Kaada vesi uunivuoan pohjalle.
    • Kypsennä omenia uunissa 225 asteessa kunnes ne pehmenevät eli noin 30 minuuttia. Valele omenia kypsymisen loppuaikana nostelemalla lusikalla vettä astian pohjalta omenien päälle.
    • Tarjoile vähän jäähtyneinä esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös