Rucolapestolla kuorrutettu kala

Rucolapestolla kuorrutettu kala

Rucolapestolla kuorrutettu kala

Luokka: 
Uuni- ja grilliruoat, Kala ja äyriäiset, Salaatit, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Rucolapestolla kuorrutettu kala ohje

    • Mittaa kaikki rucolapeston ainekset tehosekoittimen tai monitoimikoneen kulhoon ja aja tasaiseksi massaksi. Peston voit valmistaa myös sauvasekoittimella korkeassa, kapeassa kulhossa.
    • Mausta ripauksella mustapippuria, muskottipähkinää ja tarvittaessa myös suolalla. Levitä seos kalapalojen pintaan ja nosta uunipellille leivinpaperin päälle.
    • Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa kala perunasoseen tai vihreän salaatin kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös