Rucolapestolla kuorrutettu kala

Rucolapestolla kuorrutettu kala

Rucolapestolla kuorrutettu kala

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 4 lohi- tai kirjolohifileen palaa (à noin 150g)
  • 2 ruukku(a) rucolaa
  • 1 ruukku(a) basilikaa
  • 1 dl parmesaanijuustoraastetta
  • 0.5 dl auringonkukansiemeniä
  • 0.5 dl öljyä
  • 0.5 tl muskottipähkinää
  • mustapippuria
  • (suolaa)
Vaikeusaste

Rucolapestolla kuorrutettu kala ohje

    • Mittaa kaikki rucolapeston ainekset tehosekoittimen tai monitoimikoneen kulhoon ja aja tasaiseksi massaksi. Peston voit valmistaa myös sauvasekoittimella korkeassa, kapeassa kulhossa.
    • Mausta ripauksella mustapippuria, muskottipähkinää ja tarvittaessa myös suolalla. Levitä seos kalapalojen pintaan ja nosta uunipellille leivinpaperin päälle.
    • Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa kala perunasoseen tai vihreän salaatin kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry