Rapea raparperipaistos

Rapea raparperipaistos

Rapea raparperipaistos

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 500 g raparperia
  • 0.5 dl sokeria
  • 2 tl kanelia
  • 1 dl pullomargariinia
  • 1 dl fariinisokeria
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 0.5 dl (hassel)pähkinärouhetta
Vaikeusaste

Rapea raparperipaistos ohje

    • Viipaloi raparperi paksuhkoiksi viipaleiksi
    • Lado raparperipalat laakeaan, voideltuun vuokaan ja ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.
    • Sekoita juoksevaan margariiniin muut muruseoksen aineet. Sekoita tasaiseksi.
    • Levitä muruseos raparperien päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkista, että raparperit ovat kypsiä.
    • Tarjoa paistos vaniljajäätelön kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry