Lammasfilee yrttikuoressa

Lammasfilee yrttikuoressa

Lammasfilee yrttikuoressa

Luokka: 
Uuni- ja grilliruoat, Liha, sisäelimet, makkarat, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Marinadiin

Vaikeusaste

Lammasfilee yrttikuoressa ohje

    • Sekoita yrttikuorrutuksen ainekset keskenään.
    • Paista fileitä kuumalla, öljytyllä pannulla sen verran, että pinta saa kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla.
    • Siirrä fileet uunivuokaan. Levitä yrttikuorrutuslihan pintaan.
    • Kypsennä fileitä 100-asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on 55 astetta. Sisäfileille riittää enintään noin 8 min ja ulkofileille noin 10 - 12 min.
    • Nosta vuoka uunista, peitä foliolla ja anna lihan vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen tarjoamista.
    • Tarjoa yrttifileet esimerkiksi perunoiden, raikkaan salaatin ja maalaisleivän kera.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös