Omena-sipulimarmeladi

Omena-sipulimarmeladi

Omena-sipulimarmeladi

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

  • 600 g omenakuutioita
  • 400 g sipuli- tai punasipulikuutioita
  • 1 dl valkoviiniä tai vettä
  • 2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 pkt hillo-marmeladisokeria
Vaikeusaste

Omena-sipulimarmeladi ohje

    • Pane omena- ja sipulikuutiot, neste, sitruunan mehu ja kuoriraaste kattilaan.
    • Keitä 10 - 15 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
    • Sekoita hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3 - 5 minuuttia. Jäähdytä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa.
    • Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
    • Tarjoa liharuokien tai riista- tai maksapateen kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry