Raakana pakastetut omenalohkot

Raakana pakastetut omenalohkot

Raakana pakastetut omenalohkot

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

  • 1 kg kotimaisia hapahkoja omenia
  • 1 dl sokeria
Vaikeusaste

Raakana pakastetut omenalohkot ohje

    • Poista omenista siemenkodat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria, mutta jos haluat, kuori ne
    • Leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi. Pane omenalohkot pakastusrasioihin tai pakastepusseihin ja ripottele joukkoon sokeria. Pakasta omenalohkot sellaisenaan raakoina.
    • Pakastetut omenalohkot maistuvat tuoreen raikkailta ja sopivat hyvin käytettäviksi piirakoihin, torttuihin ja jälkiruokiin. Levitä omenalohkot leivonnaisten pinnalle hiukan vielä kohmeisina.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry