Raastettuja kasviksia ja kastiketta

Raastettuja kasviksia ja kastiketta

Raastettuja kasviksia ja kastiketta

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 4 porkkanaa
  • 1 naurista
  • 100 g lanttua
  • 100 g retikkaa
  • 1 kurkku

Kastike

  • 3 rkl etikkaa
  • 2 tl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 1.5 dl öljyä
  • tilliä, persiljaa tai oreganoa

Tarjoiluun

  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 rkl punajuurilientä
  • ruohosipulia
Vaikeusaste

Raastettuja kasviksia ja kastiketta ohje

    • Raasta tai viipaloi kasvikset.
    • Sekoita peruskastikkeen ainekset. Kaada kastiketta kunkin raasteen päälle.
    •  Anna raasteiden tasaantua viileässä ainakin 2 tuntia tai yön yli.
    • Tarjoa ruohosipulilla tai punajuuriliemellä maustetun ranskankerman kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry