Punasipulimarmeladi

Punasipulimarmeladi

Punasipulimarmeladi

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

  • 1 l punasipulia viipaleina
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 20 (ruoko)sokeripalaa
  • 4 rkl punaviinietikkaa
  • suolaa
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
Vaikeusaste

Punasipulimarmeladi ohje

    • Kuullota punasipuliviipaleet öljyssä. Lisää sokeripalat ja anna niiden hiljalleen sulaa sipulin joukkoon.
    • Lisää punaviinietikka, suola sekä punaviini. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes seos on kiinteää. Mausta marmeladi lopuksi tuoreella hienonnetulla timjamilla.
    • Tarjoa sipulimarmeladia liharuoan lisäkkeenä. Punasipulimarmeladi sopii esim. joulukinkun lisäkkeeksi.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry