Punasipuli-hunajapikkelssi

Punasipuli-hunajapikkelssi

Punasipuli-hunajapikkelssi

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

  • 4 punasipulia
  • 1 ruukku(a) ruohosipulia

Marinadiin

  • 2 dl vettä
  • 0.75 dl omenaviinietikkaa
  • 0.5 dl hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kokonaisia valkopippureita
  • 0.5 tl sinapinsiemeniä
  • 2 laakerinlehteä
Vaikeusaste

Punasipuli-hunajapikkelssi ohje

    • Leikkaa kuoritut punasipulit lohkoiksi. Mittaa liemiaineet kattilaan ja kiehauta.
    • Lisää punasipulilohkot ja kiehauta. Jäähdytä.
    • Siirrä ainekset lasipurkkiin tai kulhoon kerroksittain ruohosipulin kanssa. Peitä kannella tai kelmulla. Anna maustua jääkaapissa muutamia päiviä.
    • Tarjoa pikkelssi liharuokien kanssa tai käytä salaateissa tai esimerkiksi paahtopaistivoileivillä.
  1. Kotimaiset Kasvikset ry