Sieni-munakasrulla

Sieni-munakasrulla

Sieni-munakasrulla

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 6 kpl munaa
  • 6 dl maitoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 dl tuoretta kirveliä tai persiljaa

Lisäksi

  • 1 dl juustoraastetta pinnalle

Täyte

  • 200 g portobello- tai muita viljeltyjä sieniä
  • 0.5 kpl purjo
  • 1 rkl margariinia
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 ruukku(a) ruohosipulia
  • suolaa
  • mustapippuria
Vaikeusaste

Sieni-munakasrulla ohje

    • Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon muut munakkaan aineet. Kaada taikina voideltuun uunipannuun. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 – 25 minuuttia.
    • Kumoa pohja leivinpaperin päälle.
    • Täytettä varten hienonna sienet ja viipaloi purjo. Kuumenna pannulla margariinia, lisää purjo ja sipuli ja kuumenna käännellen.
    • Ripottele päälle vehnäjauhot ja jatka kuumentamista sekoitellen. Lisää tuorejuusto ja sekoita. Hienonna joukkoon ruohosipulia ja mausta suolalla ja pippurilla.
    • Levitä täyte munakaslevyn päälle ja kierrä munakas rullaksi kääretortun tavoin. Siirrä rulla leivinpaperin päälle pellille. Ripota pinnalle juustoraastetta ja kuorruta munakasrullaa 250-asteisessa uunissa 5 – 10 minuuttia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry