Hedelmävokki

Hedelmävokki

Hedelmävokki

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Jälkiruoat, makeiset, Hedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Hedelmävokki ohje

    • Poista pitkittäin puolitetusta ananaksesta puumainen keskusta. Kuori ananaksen puolikas ja leikkaa hedelmäliha pieniksi paloiksi.
    • Ota mango käteen vaakatasossa. Leikkaa mango pitkittäin kolmeen osaan kiven molemmin puolin. Keskimmäiseen osaan jää mangon keskellä oleva kivi.
    • Leikkaa reunimmaiset puolikaat irti kivestä. Kuori keskimmäinen osa ja leikkaa hedelmänliha paloina irti kivestä. Viillä puolikkaisiin ruudukko ja käännä kuori kuperaksi. Irrota kuutiot kuoresta veitsellä.
    • Halkaise ananaskirsikat ja mansikat. Kuori ja viipaloi kiivit ja banaani.
    • Kuumenna vokkipannu, sulata margariini ja lisää pilkotut hedelmät. Sekoita hedelmiä varovasti hetken kuumalla pannulla. Lisää hunaja ja kuumenna vielä hetki.
    • Koristele kookoshiutaleilla ja tarjoile ohukaisten tai jäätelön kera.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös