Aasialainen sieni-kasvisvokki

Aasialainen sieni-kasvisvokki

Aasialainen sieni-kasvisvokki

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sienet

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Aasialainen sieni-kasvisvokki ohje

    • Kuori ja puolita sipuli. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna chili ja suikaloi paprika. Leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi tai höylää porkkanasta ja kaalista kuorimaveitsellä tai vihannesleikkurilla ohuita, leveitä lastuja pitkittäin. Viipaloi sienet.
    • Kuumenna vokkipannu tai tilava paistinpannu ja lisää pohjalle öljyä. Lisää ainekset pannulle luettelon mukaisessa järjestyksessä. Kääntele aineksia ja kuumenna keskilämmöllä, kunnes kasvikset pehmenevät napakan kypsiksi.
    • Mausta vokkiruoka kalakastikkeella, joka korvaa suolan. Pyöristä maku hunajalla tai siirapilla. Lisää lopuksi tuoretta yrttisilppua ja pähkinöitä.
    • Tarjoa lisänä nuudeleita tai riisiä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös