Eksoottinen kalakebab

Eksoottinen kalakebab

Eksoottinen kalakebab

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 500 g kuha-, turska- tai lohifileetä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 vihreä chili
  • pieni pala inkivääriä
  • 1 limetin mehu
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 0.75 dl öljyä
  • 1 kypsä mango
  • 2 banaania
  • 1 punainen paprika
  • limettiviipaleita
Vaikeusaste

Eksoottinen kalakebab ohje

    • Paloittele kalat kuutioiksi.
    • Murskaa valkosipulinkynnet, hienonna chili ja inkivääri. Sekoita valkosipuli, chili, inkivääri, limettimehu, öljy, suola ja pippuri keskenään. Lisää kalapalat ja anna niiden marinoitua jääkaapissa kahden tunnin ajan.
    • Kuori ja paloittele mango ja banaanit ja viipaloi paprika.
    • Pistele neljään pitkään tai kahdeksaan lyhyeen varrastikkuun vuorotellen kalaa, mangoa, banaania ja paprikaa.
    • Sivele marinadia kebabeille ja grillaa niitä useaan kertaan käännellen noin 15 minuuttia.
    • Tarjoile limettiviipaleiden ja mausteriisin kera.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry