24 h -salaatti

24 h -salaatti

24 h -salaatti

Luokka: 
Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Marinadiin

Vaikeusaste

24 h -salaatti ohje

    • Huuhtele ja puolita chili. Poista sisäseinämät ja siemenet ja hienonna veitsellä.
    • Huuhtele ja leikkaa lehtiselleri ohuiksi viipaleiksi.
    • Kuori sipuli, puolita ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
    • Sekoita marinadin ainekset pieneen, kannelliseen lasitölkkiin ja ravista sekaisin.
    • Yhdistä kulhoon juuresraasteet, hienonnettu chili sekä sipuli- ja lehtiselleriviipaleet. Kaada joukkoon marinadi ja nostele kahdella haarukalla niin, että marinadi levittyy hyvin.
    • Anna salaatin marinoitua jääkaapissa vuorokauden ajan. Tarjoa liha- tai makkararuokien lisäkkeenä.
    • Huom. Salaatti säilyy jääkaapissa hyvänä 1– 2 viikkoa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös