Borssi

Borssi

Borssi

Luokka: 
Keitot, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Kaalit, Liha, sisäelimet, makkarat

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Vaikeusaste

Borssi ohje

    • Suikaloi puhdistettu kaalinkerä. Kuori ja raasta karkeaksi raasteeksi punajuuret, porkkanat, palsternakka ja selleripala. Kuori ja lohko sipulit.
    • Kuumenna öljy isossa kattilassa ja kuumenna ensin punajuuri- ja selleriraasteita parin minuutin ajan. Lisää kaalisuikaleet, palsternakka- ja porkkanaraasteet sekä sipulilohkot.
    • Lisää vesi ja muut keiton ainekset. Keitä 30 – 40 minuuttia. Lisää keittoon halutessasi kypsää, maustettua jauhelihaa tai paahdettua, paloiteltua makkaraa, esimerkiksi nakkeja. Tarkista maku. Lisää pinnalle tuoretta persiljaa.
  1. Vinkki: Tarjoa lisäksi ruisleipää: voitele leipäviipaleet, kasta pinta hienonnettuun ruohosipuliin tai tilliin ja peitä pinta keitetyillä perunaviipaleilla asettelemalla niitä leivälle runsaasti limittäin.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös