Hae reseptiä

Korianterimarinoitu punajuurisalaatti

Korianterimarinoitu punajuurisalaatti
Annosmäärä
Ohje
  • 500 g punajuuria
  • 0.5 ruukku(a) roomansalaattia
  • 2 rkl kapriksia
  • 4 keitettyä munaa
Marinadiin
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 4 rkl öljyä
  • 1 rkl vettä
  • 0.5 dl tuoretta, hienoksi leikattua korianteria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • Keitä punajuuret kypsiksi. Anna jäähtyä. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
  • Kuori ja lohko jäähtyneet punajuuret.
  • Sekoita marinadi punajuurilohkojen sekaan.
  • Kuori kypsäksi keitetyt kananmunat ja leikkaa lohkoiksi. Revi salaatti suoraan tarjoiluastian pohjalle ja kumoa päälle punajuuret. Koristele kapriksilla ja munanlohkoilla. Tarjoa lämpimän leivän kanssa.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti