Korianterimarinoitu punajuurisalaatti
Annosmäärä
Ohje
- 500 g punajuuria
- 0.5 ruukku(a) roomansalaattia
- 2 rkl kapriksia
- 4 keitettyä munaa
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 4 rkl öljyä
- 1 rkl vettä
- 0.5 dl tuoretta, hienoksi leikattua korianteria
- 1 valkosipulinkynsi
- mustapippuria myllystä
- suolaa
- Keitä punajuuret kypsiksi. Anna jäähtyä. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
- Kuori ja lohko jäähtyneet punajuuret.
- Sekoita marinadi punajuurilohkojen sekaan.
- Kuori kypsäksi keitetyt kananmunat ja leikkaa lohkoiksi. Revi salaatti suoraan tarjoiluastian pohjalle ja kumoa päälle punajuuret. Koristele kapriksilla ja munanlohkoilla. Tarjoa lämpimän leivän kanssa.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti