Hae reseptiä

Karviaissalaatti

Annosmäärä
Ohje
  • 0.5 l karviaismarjoja
  • 2 kerää salaattia
  • paljon rucolaa ja friseesalaattia
  • 25 g manteleita
Kastike
  • 0.5 dl sitruunan mehua
  • 0.5 dl öljyä
  • 2 tl tuoretta piparjuuriraastetta
  • (vähän hunajaa)
  • Puhdista karviaiset ja revi salaatit. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  • Kuori mantelit: Kaada manteleiden päälle kiehuvaa vettä ja anna liota hetki. Kun manteleista kuori irtoaa helposti, kaada kuuma vesi pois ja huuhtele manteleita kylmällä vedellä. Kuori mantelit.
  • Paahda kuoritut mantelit kuivalla pannulla. Sekoita salaatti, karviaiset ja mantelit tarjoiluastiaan.
  • Kaada päälle salaatinkastike ja sekoita varovasti. Tarjoa kylmänä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Marjat, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet