Hae reseptiä

Ahvenanmaan pannukakku

Annosmäärä
Ohje
  • 4 munaa
  • 7 dl maitoa
  • 2 rkl jauhettua kardemummaa
  • 5 dl kylmää manna- tai riisipuuroa
  • 3.5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 1 dl pullomargariinia
Lisäksi
  • tuoremarjasurvosta esim. mansikoista, herukoista tai vadelmista
  • Sekoita aineksista tasainen pannukakkutaikina.
  • Kaada taikina hyvin voideltuun uunipannuun ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  • Tarjoa tuoremarjasurvoksen ja halutessasi kermavaahdon kanssa.

Puuroainekset pannukakkuun (n. 5dl):

0,5 l kevytmaitoa
0,75 dl puuroriisiä tai mannaryynejä
0,5 tl suolaa

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Makeat leivonnaiset, Marjat