kasvikset

 

etusivu puoli kiloa paivassa

 

 

 

(25-30 pihviä)
1 kg varhaiskaalia
3 munaa
yrttisuolaa
meiramia
juoksevaa margariinia paistamiseen

Leikkaa kaali noin 1,5 cm suikaleiksi.
Höyrytä suikaleet puolikypsiksi ja jäähdytä.
Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kaalisuikaleiden joukkoon.
Mausta yrttisuolalla ja meiramilla.
Paista seoksesta pihvejä ohukaispannulla miedolla lämmöllä puolikypsiksi.
Asettele pihvit uunivuokaan ja kypsennä 175 asteen lämmössä noin 10 minuuttia juuri ennen tarjoilua.
Tarjoa lisäkkeenä tuoretta puolukkasurvosta ja smetanaa.

Vinkki: Voit halutessasi valmistaa taikinasta myös ohuehkon paistoksen.

 

vaaka