Ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 4 munaa
  • 7 dl maitoa
  • 2 rkl jauhettua kardemummaa
  • 5 dl kylmää manna- tai riisipuuroa
  • 3.5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 1 dl pullomargariinia

Lisäksi

  • tuoremarjasurvosta esim. mansikoista, herukoista tai vadelmista
Vaikeusaste

Ahvenanmaan pannukakku ohje

    • Sekoita aineksista tasainen pannukakkutaikina.
    • Kaada taikina hyvin voideltuun uunipannuun ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
    • Tarjoa tuoremarjasurvoksen ja halutessasi kermavaahdon kanssa.
  1. Puuroainekset pannukakkuun (n. 5dl):
  2. 0,5 l kevytmaitoa
    0,75 dl puuroriisiä tai mannaryynejä
    0,5 tl suolaa
  3. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry