Appelsiinimarinoidut kalkkunavartaat

Appelsiinimarinoidut kalkkunavartaat

Appelsiinimarinoidut kalkkunavartaat

Luokka: 
Uuni- ja grilliruoat, Broileri ja kalkkuna, Hedelmät, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Marinadiin

Vaikeusaste

Appelsiinimarinoidut kalkkunavartaat ohje

    • Liota puisia varrastikkuja kylmässä vedessä noin 15 minuuttia.
    • Paloittele kalkkunanfilee noin 1x1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
    • Kuori ja leikkaa sipuli reiluiksi paloiksi.
    • Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa isoiksi paloiksi.
    • Kuori mango ja poista kivi keskeltä. Pilko myös mango isoiksi paloiksi.
    • Kokoa kasviksista ja kalkkunanpaloista vartaat.
    • Tee marinadi: Pese appelsiini hyvin, raasta sen kuori ja purista mehu.
    • Sekoita appelsiinimehuun raastettu appelsiininkuori, inkivääri, öljy, balsamietikka ja mausteet.
    • Sivele vartaat marinadilla ja anna marinoitua 2 - 3 tuntia.
    • Kaada yli jäänyt marinadi kattilaan, lisää vesi ja soija. Kuumenna liemi ja lisää kastikesuurus. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.
    • Grillaa vartaita ulkogrillissä tai uunissa, noin 5 minuuttia joka puolelta.
    • Tarjoa vartaat kastikkeen, keitetyn riisin ja keitettyjen kasvisten kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös